PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La renovació amb Air Nostrum es decidirà aquest mes

Es farà juntament amb altres possibles línies, freqüències i avions

Per El Periòdic

Un dels avions que utilitzada Air Nostrum per operar la ruta aèria Andorra-la Seu - Madrid
Un dels avions que utilitzada Air Nostrum per operar la ruta aèria Andorra-la Seu - Madrid | IBERIA

El secretari d’Estat de Transports, Transició Energètica i Mobilitat, David Forné, vistes les cancel·lacions produïdes al llarg de l’any per Air Nostrum, s'ha reunit amb la direcció de la companyia per exposar el malestar del Govern al respecte. «S’espera un servei més acord a les expectatives que tens», ha assenyalat Forné tot indicant que el servei el donen, però destacant les cancel·lacions fent que els vols «es desplacin d’un lloc a un altre, donant problemes a la gent». 

El secretari d’Estat ha comentat que «cada setmana fem amb ells un seguiment i ens expliquen qualsevol incidència que hagi passat», i va destacar que Air Nostrum «posen de la seva part». La xifra de cancel·lacions d’enguany és del 12%, una dada que «està una mica per sobre del que seria normal». Al final, ha assenyalat, «hem de pensar en l’usuari, ja que és un servei subvencionat pel Govern».
Per altra banda, ha indicat que a l’estiu van engegar un estudi amb els tècnics de l’Executiu per «mirar de fer un projecte de cara al 2024 que fos més satisfactori» pel que fa a noves línies, tipus d’avions, freqüències, etc. Així, aquesta anàlisi estarà enllestit per aquest mes, quan també es decidirà si es renova la concessió amb Air Nostrum.

Finalment, Forné ha recordat que «els clients afectats sempre poden reclamar a la companyia».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT