PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els abonaments gratuïts de les línies nacionals estaran disponibles demà

Els lliuraments es duran a terme al Comú d’Encamp amb la documentació pertinent

Per El Periòdic

Presentació del Pla de Mobilitat Sostenible Personal, ahir al comú.
Presentació del Pla de Mobilitat Sostenible Personal, ahir al comú. | Comú d\'Encamp

Els abonaments gratuïts de les línies de transport nacional regular de viatgers estaran ja disponibles per a ser recollits demà, dimecres 20 de setembre, a la planta baixa del Comú d’Encamp des de les 08.00 hores fins a les 15.00. Així ho va anunciar ahir el conseller encampadà d’Infraestructures i Manteniment, Xavier Fernández, en la presentació del Pla de Mobilitat Sostenible del Personal davants dels treballadors i treballadores del comú. Aquest abonament ve motivat també per la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. Els sol·licitants hauran d’atorgar la documentació pertinent, consistint aquesta en una confirmació de residència, que pot ser homologable amb la targeta de residència o passaport i la targeta de la CASS.

El conseller Fernández va expressar que aquesta acció ve promulgada per a «sensibilitzar a la població de la necessitat d’emprendre accions per aconseguir una mobilitat més sostenible i, per tant, amb menys cotxes i menys contaminació». El conseller va testificar també que «el Pla de Mobilitat Sostenible ens va donar una bona diagnosi respecte a la mobilitat dels treballadors, però tenim marge de millora». Per aquest mateix motiu, la primera acció és «una millora conjunta com a parròquia per tal d’incentivar l’ús del transport públic facilitant a la població que pugui venir al comú a fer l’abonament», segons va testificar Fernández.

A més, el conseller va esmentar que ja es va crear un grup de treball amb els mateixos treballadors comunals per impulsar les accions necessàries per disminuir les emissions de CO2 i seguir les línies estratègiques per a reduir els desplaçaments a la feina, incrementar la mobilitat col·lectiva i incrementar la mobilitat de baixes emissions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT