PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cuidar a la marca centra la Jornada d’Empresa 2023

L’esdeveniment d’Andorra Telecom serà el pròxim 3 d’octubre

Per El Periòdic

Javier Sánchez Lamelas, un dels ponents de l’esdeveniment.
Javier Sánchez Lamelas, un dels ponents de l’esdeveniment. | Andorra Telecom

Andorra Telecom celebrarà el pròxim 3 d’octubre al matí, a l’Art Hotel, amb el títol de ‘Marques que sedueixen, marques que venen’, amb el propòsit de centrar la temàtica de l’esdeveniment en com millorar i desenvolupar l’embelliment de les marques de les companyies. L’objectiu d’aquesta elecció resideix en el gran procés de canvi que està protagonitzant la digitalització, que requereix una gestió òptima de la marca per part de les companyies, especialment en els departaments de màrqueting i els mateixos empresaris propietaris a l’hora de gestionar el seu propi negoci.

El primer ponent convidat per aquest esdeveniment és Javier Sánchez Lamelas, cofundador i CEO de Top Line Marketing i antic vicepresident de Màrqueting a Coca-cola a escala mundial i autor del llibre ‘Marketing: The Heart and Brain of Branding’. En la seva ponència, ‘Marketing del futuro’, Sánchez explicarà quines coses no canviaran en la construcció de les marques i quines coses canviaran radicalment en la manera de fer màrqueting.

El segon ponent convidat és el David Ledesma, director de Màrqueting de Grandvalira Resorts, que a la seva ponència «Grandvalira Resorts, estratègia de marca en un entorn global» ens farà una anàlisi del treball desenvolupat de la marca Grandvalira, una de les més rellevants del Principat d’Andorra i del món de la neu.

La jornada empresarial tindrà lloc a l’Art Hotel el pròxim 3 d’octubre entre les 09.30 i les 12.00 hores. Les inscripcions ja estan disponibles al portal web d’Andorra Telecom per a aquesta edició de 2023 de la Jornada d’Empresa d’Andorra Telecom per a fer la marca empresarial més rellevant pels usuaris.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT