PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig se centra en la velocitat en l’estada a Xile

El mal clima fa cancel·lar entrenaments, però el bon temps d’ara li permetrà enfocar-se en aquest aspecte

Per El Periòdic

Pol Aguilà i Roger Puig abans d'un entrenament.
Pol Aguilà i Roger Puig abans d'un entrenament. | FAE

Roger Puig es troba a Corralco (Xile) en la que és la seva segona estada de pretemporada. L’andorrà, que va viatjar conjuntament amb l’estructura del grup U19 de l’EEBE, entrena pensant en la nova temporada, posant el focus principalment en la velocitat, aprofitant les bones condicions a l’estació xilena. La seva tornada està prevista pel 3 d’octubre.

Fins al moment, l’equip ha pogut realitzar sis entrenaments de velocitat. En aquest sentit, Puig va explicar que el mal temps ha obligat a cancel·lar algunes jornades d’entrenament, però que des de fa alguns dies les condicions de meteorologia estan sent ideals per acabar la setmana amb molt bones sessions: «Portem ja uns quants dies a Corralco, alguns millors que altres, però ja hem pogut treure uns bons dies de supergegant. Han estat molt profitosos. El temps ens ha obligat a quedar-nos a casa alguns dies, esquiar més suau d’altres, però ara ja venen dies més bons, amb sol, on ens podrem centrar en entrenar velocitat a fons». Per a l’esquiador, aprofitar les condicions per sumar hores de velocitat amb uns bons traçats com permet Corralco, és la clau en aquesta pretemporada: «Ara s’ha d’aprofitar que estem a pistes llargues, que et deixen entrenar la velocitat, deixant la tècnica per més tard amb pistes més curtes on ja hi ha més gent». Amb tot, Puig només pensa en «seguir endavant aquests últims dies» i aprofitar cada sessió al màxim.

Per la seva part, el seu entrenador, Pol Aguilà, va manifestar que la neu «encara està una mica tova perquè no ha parat de nevar, però ja els pròxims dies ha de pujar la temperatura una mica, així que quedarà perfecta».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT