PUBLICITAT

Encamp

El Festival de Titelles posa el focus en l’actualitat

La 21a edició presenta set obres que tenen l’objectiu de conscienciar

Per Sònia Lecha

Pérez-Desoy, Rascagnères i Tribolet en la presentació de l’acte.
Pérez-Desoy, Rascagnères i Tribolet en la presentació de l’acte. | S.L.

El Festival de Titelles d’Encamp i el Pas de la Casa arriba a la seva 21a edició en la qual presenten set obres que posaran el focus en diversos aspectes de l’actualitat amb l’objectiu de conscienciar i fer reflexionar als més petits. Així ho va anunciar ahir el cònsol menor de la parròquia, Jean Michel Rascagnères, en l’acte de presentació de l’esdeveniment. El cònsol va estar acompanyat de l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Carlos Pérez-Desoy i l’ambaixador de França al país, Jean-Claude Tribolet. L’edició d’enguany tindrà lloc del 12 al 15 d’octubre i comptarà amb un programa escolar dedicat, exclusivament, al públic de primera ensenyança. 

Així doncs, els primers dos dies del cicle —que ha comptat amb la col·laboració de les ambaixades dels països veïns — estarà dedicat al públic escolar i comptarà amb les obres La petite musique de Makao de la companyia de l’Arieja L’Ombre et le Fantascope i ‘Error 404’ de la companyia Los Ángeles de Trapo, una peça que reflexiona sobre les noves tecnologies i el valor de la vida. 

A partir del dissabte 14 d’octubre, els espectacles s’obriran al públic en general. En aquest sentit, el festival proposa peces com ara ‘Rigoberta i el Windigo’ de la companyia Kali Teatre  —que reflexiona sobre la protecció del medi ambient i els drets dels infants — o ‘Joc de cadires’ de la companyia Cal Teatre —que parla sobre la relació entre les persones i les cadires i com el lloc que ocupen les persones condiciona el seu punt de vista —. A més, el programa es complementarà amb dues sessions del taller ‘L’oníric món de DINS’ de la companyia Holoqué, una peça breu per a tots els públics en què un actor-manipulador interactuarà amb titelles hologràfics i objectes. 

Les entrades del festival ja es poden adquirir a un preu d’entre cinc i 10 euros a través del web del comú.

PUBLICITAT
PUBLICITAT