El resident Sepp Kuss es proclama guanyador de La Vuelta 23

El ciclista de Jumbo Visma ha guanyat 13 dels 21 maillots

El resident i guanyador de La Vuelta, Sepp Kuss.
El resident i guanyador de La Vuelta, Sepp Kuss. | Cicling Creative Agency

Sepp Kuss, resident a Andorra i de l’equip Jumbo Visma, s’ha proclamat guanyador de la 78a edició de La Vuelta. L’americà va pujar al podi acompanyat pels seus companys d’equip Jonas Vingegaard i Primoz Roglic, vigents vencedors del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

La 21a i última etapa de l’edició de La Vuelta d’enguany va estar marcada per una escapada bastant potent en el circuit final. L’australià Kaden Groves, guanyador de la classificació per punts, va ser el més ràpid en un spring agònic.

L’americà ha conquistat ‘La Roja’ 10 anys després que ho fes el seu compatriota, Chris Horner.
Kuss ha guanyat el maillot vermell que entreguen al guanyador de cada etapa en 13 de les 21 etapes que formen l’edició d’aquest 2023. La primera va ser en la vuitena etapa a Xorret del Catí, a Alacant.

El resident és un ciclista excel·lent i tot apunta a que es converitirà en el segon corredor de la història en competir a les tres grans voltes (La Vuelta, Tour de França i el Giro d’Itàlia) durant la mateixa temporada i que aconsegueix guanyar una d’aquestes. H