PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nou parc infantil a la zona de Bixessarri de Sant Julià de Lòria

S’hi instal·laran jocs infantils del parc del Prat Gran i altres de nous

Per El Periòdic

El parc infantil a la zona del Camp de Perot.
El parc infantil a la zona del Camp de Perot. | ANA/m.p.

El Comú de Sant Julià de Lòria instal·larà un nou parc infantil a la zona de Bitxessarri per satisfer les demandes dels veïns. El Butlletí Oficial del Principat (BOPA) ha publicat aquesta setmana el concurs per a l’adequació d’un terreny de propietat comunal que es troba a l’entrada del poble, segons informa l’ANA.La data límit que s’ha fixat per a la presentació de les ofertes estarà habilitada fins a les 13.00 hores del 25 d’octubre i l’obertura de sol·licituds tindrà lloc el 27 d’octubre, a partir de les 09.00 hores a l’edifici administratiu del comú.

Segons va explicar la corporació, després d’adequar el terreny s’instal·laran tot un seguit de jocs infantils. Alguns dels quals està previst posar-hi seran els que es retirin i estiuin en millor estat del parc infantil del Parc Gran, un equipament que es remodalarà per un import aproximat de 400.000 euros. A més, es completarà la infraestructura amb altres jocs nous.

Remodelació de voravies

El comú lauredià també destinarà més de 200.000 euros a la remodelació de voravies. En concret, s’actuarà sobre les de l’avinguda Francesc Cairat /32.079,32 euros), les del carrer Camp de Perot (104.914,08 euros) i les del carrer de les Escoles (72.835,762 euros).
La idea del comú és refer-les totes de nou a causa del seu estat i tornar a satisfer una demanda dels veïns, ja que es queixaven que el ferm relliscava quan plovia o en les èpoques d’hivern. És per això que el comú aprofitarà la intervenció per posar una base asfaltada amb decoració de granet per evitar relliscades.

Nous passos elevats

El comú també ha convoxat aquesta setmana passada un  concurs públic per a la realització de cinc passos elevats per a vianants a la parròquia, dels quals  quatre s’instal·laran a l’avinguda Verge de Canòlich i el restant a l’avinguda Rocafort.

Aquesta mesura s’ha posat en marxa amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants, ja que s’ha constatat que hi ha vehicles que circulen superant el límit de velocitat permès. La mesura es complementarà amb els senyals lluminosos que marquen un límit de velocitat de 30 quilòmetres per hora i les vigilàncies que duen a terme de manera paral·lela els agents del Servei de Circulació comunal. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT