PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gimcana familiar per donar el tret de sortida al Petit cap de setmana

Els participants han hagut de superar un seguit de proves al voltant del món de la dansa

Per El Periòdic

Les famílies inscrivint-se per prendre part en la gimcana.
Les famílies inscrivint-se per prendre part en la gimcana. | ANA / M.F.

La gimcana en la qual han pres part una vintena d'equips ha servit per donar el tret de sortida a un cap de setmana dedicat a les famílies. El Petit cap de setmana, organitzat pel Comú d'Escaldes-Engordany per a aquest dissabte i diumenge, inclou un seguit de propostes lúdiques especialment pensades en els més petits de casa i les seves famílies. La gimcana s'ha reprès aquest any després de l'aturada arran de la pandèmia i s'ha tornat a programar, ja que era una de les activitats que més reclamaven les famílies. En aquest sentit, és una de les propostes que des que el Petit cap de setmana se celebra, des del 2015, més bona acollida ha tingut.

Els participants han hagut de superar un seguit de proves al voltant del món de la dansa repartides per diferents punts de la parròquia, com la plaça de les Pubilles, el parc de la Mola (des d'on començava i acabava la prova) o la plaça Santa Anna. Posteriorment, s'ha fet un sorteig de regals entre els inscrits.

Durant el cap de setmana també hi haurà l'oportunitat de participar en el taller Balla amb l'esbart Santa Anna (aquest dissabte a les 17.00 hores), en el qual es podran aprendre danses tradicionals, i la Cia Líquid Dansa protagonitzarà el taller Dansa en família (diumenge a les 10.30 hores), que se centrarà en el ritme i moviment.

Els espectacles de dansa també hi seran presents gràcies a la Cia. NS Dansa, que portarà a escena el conte d'El petit príncep (aquest dissabte a les 18.00 hores). La Cia Líquid Dansa també acostarà al públic l'espectacle Les aparences enganyen (diumenge a les 11.15 hores).

El Petit cap de setmana finalitzarà amb el concert del Cor Rock d'Andorra (diumenge a les 12.00 hores), que s'acompanyarà amb un vermutet familiar al parc de la Mola.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT