PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El nou aparcament del Falgueró acollirà les pistes de tenis del Prat del Roure

El Comú d’Escaldes-Engordany preveu que el pàrquing estigui acabat a finals de 2024

Per El Periòdic

Un moment de la sessió de consell de comú d’ahir.
Un moment de la sessió de consell de comú d’ahir. | ANA / M.F.

El Comú d’Escades-Engordany va provar ahir tirar endavant el concurs per a la construcció de l’aparcament del Falgueró, una estructura que tal com va avançar la cònsol major, Rosa Gili a l’ANA comptarà entre 200 i 3000 places i que es vol que estigui enllestit a finals de l’any que ve. Es calcula que el cost de la construcció sigui de 7,5 milions d’euros i un altre aspecte que es va comentar és que es vol que la cobertura d’aquesta infraestructura inclogui les pistes de tenis que es troben al Prat del Roure per tal d’alliberar zona verda en aquest parc. Durant la sessió de consell de comú es va decidir aprovar una depesa plurianual i també la licitació dels treballs. Tal com va destacar Gili es va optar per un plec de bases bastant inèdit perquè es licita alhora la redacció del projecte i la construcció per fer que el projecte sigui «més eficient».

La previsió és que les obres d’aquest nou aparcament, que ha de substituir l’actual que es troba a tocar de l’hospital, puguin començar «en quatre o sis mesos» i que cap a finals d’any estiguin acabats els treballs que es preveu que tinguin un termini d’execució de 10 mesos. La cònsol major va detallar que per garantir que mentre es fan les obres hi hagi sempre aparcament disponible en aquesta zona es va parlar amb els propietaris i s’habilitaran altres parcel·les, així, des de la propietat es va posar en relleu que treballaran «per fases i sempre hi haurà una part» de la parcel·la «a disposició» i fins i tot es va parlar de poder habilitar un altre terreny que hi ha tot just al davant. A més, Gili va recordar que a proximitat hi ha l’aparcament de l’Étang Salé.

Per dur a terme aquests treballs el comú va aprovar també, amb les tres abstencions de l’oposició, un plurianual per pagar en tres anys aquestes obres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT