PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ensenyat rep al ministre de Cultura i Educació de San Marino

Una delegació del petit Estat va visitar ahir la Casa de la Vall d’Andorra

Per El Periòdic

Carles Ensenyat i Andrea Belluzzi, durant la reunió d’ahir.
Carles Ensenyat i Andrea Belluzzi, durant la reunió d’ahir. | Consell General.

El síndic general, Carles Ensenyat, va rebre ahir, a la Casa de la Vall, a una delegació de San Marino encapçalada pel ministre de Cultura i Educació, Andrea Belluzzi, el secretari d’estat de Cultura i Educació, Francesco Morganti, i l’ambaixador de San Marino a Andorra, Luca Brandi. La trobada va incloure una breu reunió amb la delegació de San Marino al despatx del síndic, en la qual també va participar Carles Álvarez-Marfany, ambaixador d’Andorra a San Marino.

La conversa entre ambdós mandataris va servir per estrènyer llaços en matèria cultural entre els dos països i comentar les pròximes grans cites culturals amb presència o organització dels dos països com ara la cinquena edició de la Biennal Internacional d’Andorra, L’Andart, que acull Sant Julià de Lòria fins al pròxim 15 de novembre o la participació en la Biennal de Venècia.
Durant la visita, el síndic general va fer una breu explicació als diferents membres de la delegació sobre el funcionament del Consell General i la història parlamentària d’Andorra al llarg de tota la seva història, aprofitant d’aquesta manera el recorregut per la Casa de la Vall.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT