PUBLICITAT

Detingut un espanyol per portar haixix i amfetamines

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cos de Policia va detenir la matinada de dissabte passat un home de 26 anys no resident de nacionalitat espanyola quan es disposava a entrar al país per la frontera hispano-andorrana amb amb diversos productes estupefaents. La droga requisada al detingut va resultar ser 0,7 grams d'amfetamina i una porció d'haixix de 0,3 grams.

Els fets van passar en un control a un vehicle amb matrícula espanyola amb tres ocupants a la frontera del riu Runer, a Sant Julià de Lòria, a les 3 de la matinada del passat 5 de març. Abans de l'escorcoll als ocupants, els agents policials els van informar sobre la legislació andorrana en matèria d'estupefaents. Va ser aleshores quan un dels ocupants va lliurar les substàncies que duia amagades sota la roba. Conseqüenment els agents de la Policia també van escorcollar les altres dues persones, ocupants del vehicle, sense trobar cap substància estupefaent en la seva roba ni en el vehicle.

Després del control, l'home posseïdor de les drogues tòxiques va ser detingut i posat a disposició judicial, segons marca el codi penal. Els seus acompanyants van poder continuar el seu trajecte, segons va informar ahir la Policia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT