PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es crea una web per apropar la Constitució als joves

El Consell Generat ha fet un projecte per als alumnes de batxillerat

Per El Periòdic

Imatge de la presentació.
Imatge de la presentació. | El Periòdic

El consell General ha creat un projecte per a acostar el contingut de la Constitució als joves. Això és el que s’ha marcat 10 alumnes de l’Escola Andorrana de Batxillerat que s’ha desenvolupat a la pàgina web ‘La constitució a les teves mans’.

El projecte sorgeix d’una petició feta la passada legislatura per les síndiques Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila en el marc del 30è aniversari de la Constitució. La pàgina web va ser presentada ahir a la tarda pel professorat i l’alumnat que han treballat durant els últims mesos.

Durant la presentació, la subsíndica general, Sandra Codina, va agrair «la bona feina dels alumnes i professors per explicar de forma planera la constitució», i va ressaltar que «així acostarem la nostra carta magna a la pròxima generació de polítics, posant el primer granet de sorra perquè se la facin seva».

Per la seva banda, el secretari d’Estat d’Educació i Universitat, Josep Anton Bardina, va destacar positivament la iniciativa, i va recordar que és una de les accions que potencien l’interès dels alumnes per la política i que a l’hora «els permet conèixer el funcionament del Consell General». La web estarà disponible pròximament. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT