PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El CAP del Pas de la Casa també oferirà el servei de podologia als majors de 65 anys

Serà a partir del 16 de setembre, els dissabtes alterns d’11.00 a 13.00 hores amb cita prèvia

Per El Periòdic

La ministra de Salut, Helena Mas.
La ministra de Salut, Helena Mas. | SFG

Amb la voluntat de continuar garantint una atenció adequada dels problemes dels peus en les persones grans, el servei de podologia per a les persones majors de 65 anys que ofereix el Ministeri de Salut i Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) estarà disponible al Centre d’Atenció Primària (CAP) del Pas de la Casa a partir del 16 de setembre, els dissabtes alterns d’11.00 a 13.00 hores amb cita prèvia.

Amb aquesta decisió, l’objectiu del ministeri és garantir un envelliment saludable i actiu, prevenint l’aparició de patologies o lesions, i acostar aquest programa a la població major de 65 anys del poble encampadà, facilitant-ne l’accés i evitant el seu desplaçament per poder gaudir d’aquest servei.

Els dilluns el servei està disponible, amb cita prèvia, de les 08.00 a les 10.00 hores al CAP d’Escaldes-Engordany, d’11.30 a 13.30 hores al Centre Perecaus de Canillo, de 14.00 a 16.00 hores al CAP de la Sardana a Andorra la Vella. Mentre que els dimarts està actiu de 09.00 a 11.00 al CAP de la Massana, d’11.30 a 13.30 hores al CAP d’Ordino i de 14.30 a 16.30 hores al CAP de Sant Julià de Lòria, també amb cita prèvia.

Aquesta prestació consisteix en dues sessions de podologia a l’any, que inclouen la revisió dels peus i actes de quiropòdia (eliminar durícies, callositats i/o alteracions de les ungles) i el preu per sessió és de cinc euros. 

Cal recordar que el passat mes de juliol, el Govern va posar en marxa el servei de podologia als Centres d’Atenció Primària per poder atendre les necessitats de les persones majors de 65 anys a les set parròquies i amb una cobertura del 100% donant compliment a una de les demandes del col·lectiu de la gent gran. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT