PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ratti: «Cal centrar-nos en corregir els errors i revertir la situació»

El porter reconeix que cal més contundència, però que els tricolor estan capacitats per millorar la dinàmica

Per Pol Forcada Quevedo

Nico Ratti durant un partit d’aquesta temporada a l’Estadi Nacional.
Nico Ratti durant un partit d’aquesta temporada a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra compta amb una dinàmica negativa després d’encadenar tres derrotes consecutives, i al vestuari en són conscients: «Sabem en la situació que ens trobem ara mateix i que l’altre dia no vam fer un bon partit», va comentar ahir Nico Ratti abans de l’entrenament, fent esmena al matx que van perdre diumenge per 4-3 contra el CD Mirandés. «Hem de centrar-nos en corregir els errors, en posar tot el que tenim per dilluns donar el màxim i revertir la situació», va afegir el porter. Demanat per si hi ha preocupació a l’equip, el capità tricolor va esmentar que no, ja que «sabíem que en algun moment ens podia tocar».

Per l’argentí, les claus d’aquestes darreres desfetes passen per millorar la faceta general del conjunt, però sobretot l’aspecte defensiu. «No van sortir les coses i sabem que hem de donar una mica més», així com «ser més contundents en les accions que ens hem trobat, i a partir d’allà crear un bon bloc defensiu». Això sí, va voler donar un missatge de tranquil·litat als aficionats: «Estem capacitats per capgirar la situació, hem de donar el màxim de cadascú». 

L’FC Andorra ja se centra en els pròxims duels, dos seguits a l’Estadi Nacional, per tornar-se a trobar amb els punts. El primer serà, com s’ha esmentat, dilluns a les 21.00 hores contra el Reial Oviedo. Dissabte següent visitarà el Principat un altre equip asturià, l’Sporting de Gijón. «Hem d’intentar fer-nos forts aquí, i quan ens toqui jugar a fora tenir la mateixa mentalitat», va destacar Ratti. 

Finalment, el capità de l’FC Andorra va assenyalar que les dues primeres victòries que va assolir l’equip «les vam gaudir moltíssim», però que ara travessen les tres derrotes sabent que LaLiga Hypermotion «és una categoria molt difícil, on qualsevol conjunt et pot complicar», tot i que ara «ens hem de centrar en el present». A nivell de confiança, tenint en compte que és l’únic jugador que ha disputat tots els minuts, l’argentí va explicar que està molt bé. Tot i això, «és cert que sempre que ens marquen és el porter la peça que es mira, però és a nivell col·lectiu», va esmentar abans d’afegir que «decideixi el que decideixi Sarabia, he d’estar preparat». 

Límit salarial / LaLiga va publicar ahir els Límits de Cost de Plantilla Esportiva (LCPD), més conegut com a límit salarial, dels equips de Primera i Segona Divisió per a la temporada 2023/24. En aquest sentit, el topall de l’FC Andorra és de 7,690 milions d’euros, el desè més alt de la categoria, que encapçala l’Elx CF amb 23,946, el Reial Valladolid amb 16,629 i l’SD Eibar amb 10,071.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT