PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc tancarà pretemporada amb el Trofeu d’Escaldes-Engordany

La recaptació de la sisena cita es destinarà a l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra

Per Pol Forcada Quevedo

Gorka Aixàs, Quim Dolsa i Toni Gamero després de la roda de premsa.
Gorka Aixàs, Quim Dolsa i Toni Gamero després de la roda de premsa. | Comú d\'Escaldes-Engordany

Aquesta nit arriba la darrera preparació de pretemporada per al MoraBanc Andorra amb la sisena edició del Trofeu bàsquet Escaldes-Engordany, que els enfrontarà al Joventut de Badalona al Pavelló Prat Gran. De moment s’han venut unes 150 entrades de les 500 localitats disponibles. Durant la roda de premsa, el cònsol menor d’Escaldes-Engordany va esmentar que la relació de la parròquia amb el bàsquet «és clau», i va comentar que hi ha molts motius per continuar impulsant aquest conveni entre la corporació i el club, assenyalant d’aquest que «és molt especial, no només professional», esmentant la base que té. 

D’altra banda, va comentar que la recaptació d’aquest any anirà destinada a l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA). En aquest sentit, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, va explicar que amb el trofeu «tenim una immillorable forma de donar visibilitat i veu a plataformes». La sessió també va comptar amb el president d’ATIDA, Toni Gamero, que es va mostrar molt content perquè l’associació sigui la beneficiària. 

En un altre aspecte, Aixàs, demanat per la valoració del seu conjunt abans d’iniciar la competició oficial, va destacar que la pretemporada «no val per a treure conclusions», tot recordant que sol estar marcada per problemes físics i que només serveix a tall de preparació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT