PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Licitació de la llançadora a l’aeroport d’Andorra - La Seu

L’objectiu és donar opció de millorar a les companyies interessades

Per El Periòdic

Una imatge de l'aeroport de la Seu.
Una imatge de l'aeroport de la Seu. | Arxiu ANA

El Govern va aprovar ahir, a proposta del secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, la convocatòria pública per a la concessió administrativa d’un servei de llançadora de transport de viatgers entre Andorra i l’aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell. 

El bus llançadora és un servei gratuït coordinat amb els horaris de sortida i arribada dels vols, que connecta la infraestructura aeroportuària amb el Principat i a l’inrevés. Aquest servei ja s’ofereix en l’actualitat i la licitació aprovada ahir té l’objectiu de donar la possibilitat a les companyies interessades de millorar-lo mitjançant les seves ofertes al concurs públic. 

Les empreses que vulguin concórrer al concurs nacional, amb procediment obert, tenen temps per a fer-ho fins a l’11 d’octubre en horari d’atenció al públic a la web de la plataforma de contractació del sector públic a l’enllaç web que s’indica en el plec de bases. Aquest es pot descarregar gratuïtament a https://contractacio.govern.ad/SLE_Internet.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT