PUBLICITAT

Valira Seguretat s’encarregarà de la vigilància dels partits de la FAF

Ambdues entitats van signar un contracte per quatre anys prorrogable

Per Alex Montero

El director de l’escola de formació de Valira Seguretat, Alvar Mallafre, impartint una classe.
El director de l’escola de formació de Valira Seguretat, Alvar Mallafre, impartint una classe. | Valira Seguretat

L’empresa de seguretat privada andorrana Valira Seguretat serà l’encarregada de realitzar les diferents vigilàncies presencials durant els partits de la nova temporada de la Federació Andorrana de Futbol, segons ha pogut saber EL PERIÒDIC. La firma contractual entre ambdues entitats es va segellar el passat 1 d’agost, a través d’un contracte per quatre anys prorrogable. 

Els partits que l’empresa de seguretat passarà a cobrir en la temporada 2023-24 són els corresponents a la Lliga Nacional Andorrana de Futbol 11, la Lliga Nacional Andorrana de Futbol Sala, la Selecció Absoluta Masculina, la Selecció Absoluta Femenina, la Selecció Sub-21 Masculina, la Super copa d’Andorra Futbol 11 i la Copa Canut de Futbol Sala. A més, seran també patrocinadors de la Copa Constitució Valira Seguretat.

D’aquesta manera, Valira Seguretat esdevé l’única empresa de seguretat en tot el territori que durà a terme en exclusiva la vigilància dels partits de futbol al país. Aquest no és l’únic contracte vigent de la Federació amb l’empresa, ja que enguany han tornat a signar per una temporada més amb l’FC Andorra, després d’haver efectuat aquesta mateixa signatura en els darrers tres anys.

Una llarga trajectòria a Andorra

Sota el lema i la premissa de «Vetllem per la teva seguretat», Valira Seguretat compta amb una llarga trajectòria que l’avala com l’empresa pionera en seguretat al nostre país. En funcionament des de 1963, l’esforç durant aquests anys els ha permès acumular una sèrie d’experiències i coneixements en el sector de seguretat a Andorra tant a escala de seguretat passiva com activa. Des dels primers extintors fins als sistemes de seguretat actuals, entre els quals s’inclouen un equip de vigilants de seguretat altament qualificats i dotats de les eines tecnològiques més avançades, la màxima de Valira Seguretat sota la qual treballen és «fer les coses bé segons la normativa actual que hi ha al Principat, donant una màxima eficàcia en tots els serveis que en aquests moments oferim». 

Tanmateix, és necessari destacar que actualment és l’única empresa de seguretat del país amb certificació ISO 9001:2015 (Sistema de gestió de la qualitat), la qual va ser registrada el passat 5 de juliol d’enguany.

Tots aquells que requereixin requerir els serveis de Valira Seguretat ho poden fer contactant a través del telèfon 810 810, demanant pel director gerent de l’empresa, el senyor Carles Areny. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT