PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La capital augmenta un 5% l’import per les ajudes a ens esportives

La partida que es posarà en marxa és de 457.150 euros

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un partit al Serradells.
Imatge d’arxiu d’un partit al Serradells. | FAF

El Comú d’Andorra la Vella va informar ahir que el volum de les ajudes s’ha vist incrementat aquest any en un 5%, amb una partida de 457.150 euros. 

Així, la corporació ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions per al curs 2023-2024 (publicades ahir al BOPA). Els ajuts, com és habitual, es destinen a les entitats que organitzen i promocionen activitats esportives a la parròquia amb una durada anyal o puntual i que incideixin en la creació i l’enfortiment de l’esport de base, el suport a l’esport de competició, les xarxes associatives, les relacions ciutadanes mitjançant l’activitat física i esportiva i la integració social per mitjà de l’esport.

La convocatòria s’obrirà avui i les entitats podran sol·licitar les subvencions fins al 4 d’octubre. Com s’ha esmentat, el comú destinarà una partida de 457.150 euros, quantitat que és un 5% respecte a l’any anterior i que s’ha anat incrementant progressivament amb l’objectiu de donar impuls i suport a les associacions esportives. Concretament, poden sol·licitar els ajuts els clubs esportius, les seccions d’acció esportiva i les agrupacions esportives sense ànim de lucre que estiguin inscrites al Registre Comunal d’Associacions i que duguin a terme l’activitat per la qual es demana la subvenció a i per a la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT