PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino acollirà el 3r Torneig de futsal de Sant Corneli

L’edició d’enguany compta per primera vegada amb un equip francès

Per El Periòdic

Imatge de la presentació, ahir.
Imatge de la presentació, ahir. | ANA / E.P.

La tercera edició del Torneig de Futbol Sala de Sant Corneli ja és a la cantonada, i ahir, els organitzadors, l’FC Madriu, i el Comú d’Ordino, van fer una roda de premsa conjunta, a la Casa de la Muntanya, per tal de presentar-lo. «Per nosaltres és una data molt important, perquè i malgrat que segur que hi ha gent que no ho recorda, la Festa Major d’Ordino és per Sant Corneli, no pel Roser», va recordar el conseller de Turisme, Esports i Dinamització del comú, Jordi Serracanta. A més a més, va posar en relleu que «és un cap de setmana que s’emmarca entre els dos grans ponts que hi ha al setembre a Catalunya, el de l’11 i el de la Mercè a Barcelona, i que ens serveix per dinamitzar la parròquia en aquesta setmana i portar gent que s’hi allotjaran o hi menjaran».

En aquest sentit, el director del torneig i vocal de l’FC Madriu, Lluís Bigorda, va explicar que «aquesta tercera edició demostra que ens anem consolidant en el calendari de pretemporada», i va posar en valor que «enguany, comptarem per primera vegada amb un equip francès, que ens dona una mica més de visibilitat cap a França». Així doncs, els quatre participants en categoria masculina són l’FC Madriu, el PVE93, el CE Fonollosa i el Bouloc Futsal; els dos primers s’enfrontaran dissabte, a les 15.30 hores en la primera semifinal, mentre que la segona es disputarà a les 17.30 hores.

Pel que fa al campionat femení, Bigorda va exposar que «estem treballant també perquè en les properes edicions tingui quatre equips com el masculí». De moment, en aquesta, com en les dues anteriors, constarà d’un sol partit que, com la resta es disputarà al Pavelló Germans Riba d’Ordino. En la final directa es veuran les cares l’ENFAF femení de futbol sala contra el CE Fonollosa, en el matx que tancarà la jornada de dissabte, a les 19.30 hores. Tots els partits són d’entrada lliure per als assistents, i els organitzadors calculen que l’activitat portarà un centenar de persones a la parròquia.

Pel que fa al diumenge, el Germans Riba acollirà el partit pel tercer i quart lloc, així com la gran final. Els xocs començaran a les 10.00 hores amb què popularment es coneix com a final de consolació; pel que fa al matx que dirimirà que s’importarà la tercera edició, aquest es disputarà a partir de les 12.00 hores, informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT