PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La saig es presenta a casa els padrins desnonats amb dues resolucions

La primera era per la confirmació de l’execució del desnonament i la segona per suspendre-la

Per Anna Mencos

L’entrada de la nova seu de la justícia, a Andorra la Vella.
L’entrada de la nova seu de la justícia, a Andorra la Vella. | El Periòdic

Continuen les sorpreses pels padrins desnonats. Ahir al matí, la saig, Lourdes Alonso, es va presentar al domicili dels dos padrins que havien de ser desnonats per notificar la resolució del batlle sobre el cas. L’advocat dels padrins, Emili Campos, va detallar a EL PERIÒDIC que la saig es va presentar a la casa amb dues resolucions: la primera, acordava la confirmació de l’execució del desnonament dels padrins, però acte seguit al voltant de les 10.10 hores, la saig va presentar una segona resolució en la qual s’acordava la suspensió de l’ordre que s’havia presentat una estona abans.

Campos va descriure la situació de «curiosa» i va manifestar que «em sorprèn que s’hagi presentat a la casa amb dos policies, diuen que també ha vingut un serraller, Afers Socials...». L’advocat va explicar que el cas es troba a l’espera de la resolució del Tribunal Constitucional, i que s’ha interposat un recurs i una apel·lació relatius a la no competència del saig en aquesta causa, que s’ha plantejat a la Sala Civil del Tribunal Superior de Justícia. El següent pas pels padrins és esperar el curs del procediment del Tribunal Constitucional.

Recordem que estava previst que els padrins fossin desnonats del seu habitatge en el qual porten vivint molt de temps ahir dimecres, però que finalment aquesta decisió es va ajornar fins que el Tribunal Constitucional resolgués el recurs contra la notificació de l’execució del desnonament. La setmana passada durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, el portaveu del Govern, Guillem Casal, va detallar que el document que es va presentar als padrins, certificava la feina que havien fet les treballadores socials amb la família afectada, i en cas que els padrins no tinguessin on anar Afers Socials ja tenia pensada una alternativa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT