PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub21 torna a perdre i encadena la segona derrota consecutiva

Un solitari gol de Christos Tzolis en la represa dona els tres punts a la selecció grega

Per Pol Forcada Quevedo

Un moment del partit.
Un moment del partit. | @m4rv_d3sign / FAF

La selecció sub21 va encadenar ahir la segona derrota consecutiva en el que va ser el cinquè partit de la fase de classificació de l’Eurocopa. El partit va finalitzar 0-1 a favor de Grècia, que venien amb ganes de sumar el primer triomf després d’empatar en el seu duel inaugural de la ronda contra Bielorússia. 

El matx va gaudir de bastant igualtat, tot i que els joves de Nikos Papadopoulos van ser més superiors, sobretot pel que fa a ocasions i possessió. Les oportunitats gregues es van anar succeint, deixant entreveure que el gol acabaria arribant tard o d’hora. Els primers 45 minuts, però, van finalitzar amb l’empat al marcador. En la represa del duel poc va durar el 0-0 al lluminós, quan amb el petit superior domini dels visitants, el davanter del Fortuna Düsseldorf Christos Tzolis va col·locar l’únic gol del partit per donar els tres punts a la seva selecció. 

La pròxima jornada per als d’Eloy Casals per refer-se, i intentar tornar a sumar amb un empat o, per què no, afegir la primera victòria de la fase de classificació, arribarà el mes vinent. Concretament, el dia 17, contra les Illes Fèroe a l’Estadi Comunal, conjunt que de moment suma un punt més que la selecció tricolor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT