PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

BlaBlaCar coopera amb una empresa de transport públic i privat

Aquesta nova ruta tindrà connexió directa amb Andorra i Portugal

Per El Periòdic

Una filera de cotxes estacionats.
Una filera de cotxes estacionats. | El Periódico de Catalunya.

BlaBlaCar va anunciar ahir la seva associació amb la Cooperativa Interurbana Andorrana S.A., una empresa de referència en el transport públic i privat de passatgers del Principat, per a distribuir bitllets de la línia d’autobusos entre Espanya, Portugal i Andorra a la seva plataforma.

Amb aquesta ruta, diferents localitats i nuclis urbans espanyols, com Zamora, Tordesillas, Valladolid, Quintana del Puente, Burgos, Logroño, Zaragoza, Lleida, Ponts i La Seu d’Urgell, tindran connexió directa amb ciutats de Portugal i Andorra. El trajecte tindrà una durdad de 18 a 21 euros (d’extrem a extrem), un preu en funció de la longitud del trajecte, de 15 a 85 euros i una freqüència setmanal en cada sentit.

De tal manera, les parades del nou itinerari dins del mateix país són Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp. 

El membre de la Cooperativa Interurbana Andorrana SA, Gabriel Dallerès, va afirmar que «aquesta aliança estratègica preten aprofitar la integració de la nostra oferta d’autobusos al marketplace de BlaBlaCar al temps d’omplir-nos un major nombre de places». Per altra banda, el director d’Operacions de BlaBlaCar Espanya i Portugal, Florent Bannwarth, va comentar que «la col·laboració amb la Cooperativa Interurbana Andorrana i la ruta que connecta ciutats d’Espanya, Portugal i Andorra ens ajuda a aconseguir la nostra meta: arribar de forma eficient i sostenible a tots els llocs, optimitzant així la mobilitat per a tots els desplaçaments per carretera».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT