PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Francesc Camp no es presenta a les eleccions comunals

El cònsol de Canillo va informar ahir que deixa la política

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de Francesc Camp.
Imatge d’arxiu de Francesc Camp. | El Periòdic

Francesc Camp deixa la política al país. Així ho va anunciar ahir al seu compte de X, mitjançant una fotografia amb un comunicat. El cònsol de Canillo va explicar que no es presenta a les eleccions comunals: «He pres la decisió de no concórrer a les eleccions comunals vinents per exercir un segon mandat com a cònsol major de la parròquia de Canillo», va informar.

En el text, a més, va argumentar que «considero que després de 12 anys exercint en primera línia política, sent vuit com a ministre i quatre com a cònsol de la parròquia, amb el desgast que comporten aquestes responsabilitats, ha arribat l’hora de buscar nous reptes allunyats de la política», argumentava el cònsol, que va ser elegit com a cap de llista a Canillo durant les passades eleccions comunals al passat desembre del 2019.

Tot i així, Camp va agrair la dedicació de totes i tots els que han compartit projectes en benefici de la parròquia i del país al llarg d’aquests anys. A més va destacar que «continuaré treballant amb la mateixa intensitat i, si pot ser més encara, per complir el meu compromís amb la parròquia de Canillo al pròxim 31 de desembre».

PUBLICITAT
PUBLICITAT