PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rius, Gabriel i Cornella s’estrenen als dos eslàloms SAC de Cerro Castor

Les proves tenen lloc avui i demà

Per El Periòdic

Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella i Àlex Rius.
Bartumeu Gabriel, Xavi Cornella i Àlex Rius. | FAE

Àlex Rius, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella, de l’equip de tècnica d’esquí alpí de la FAE, van viatjar el passat divendres a Argentina per entrenar durant les pròximes setmanes a Ushuaia i aprofundir en la preparació tècnica i física abans de l’inici de la temporada a Europa. A més, els tres entraran en competició avui. Serà a l’eslàlom SAC (Copa de Sud-amèrica).

L’equip va arribar en bones condicions i amb dos dies per poder aclimatar-se per estar a punt a les carreres dels dos pròxims dies. Així, seran dos eslàloms, avui i demà.

Les carreres serviran per posar en acció tot l’entrenament acumulat fins ara i anar agafant ritme, sense la intenció de buscar resultats. L’equip deixa enrere una pretemporada amb entrenaments físics, esquí a Les Deux Alpes i a l’indoor de Peer, i una última estada indoor a Lituània on es va buscar precisament agafar la millor condició d’esquí per fer front a aquestes dues curses argentines que arriben ara.

«Per nosaltres l’estada a Ushuaia és un bloc molt important de la preparació», va destacar el responsable tècnic de l’equip, Fred Beauviel.
Després dels dos dies de carrera, l’equip tindrà un bon bloc de tècnica que durarà fins el 4 d’octubre abans de tornar a Andorra.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT