PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Trail 100 Andorra obre inscripcions avui pel 2024

La pròxima edició de la cursa se celebrarà del 13 al 16 de juny de l’any vinent

Per El Periòdic

Meta d’una edició anterior.
Meta d’una edició anterior. | Andorra Business

La quarta edició de la Trail 100 Andorra by UTMB se celebrarà del 13 al 16 de juny del pròxim any. L’organització ha obert avui el període d’inscripcions per a la pròxima competició per a les persones amb UTMB Index, i aquest dijous a partir de les 14.00 hores per a tot el públic en general.

Com a gran novetat de cara a l’edició 2024, l’organització de la Trail 100 Andorra by UTMB ha incorporat una nova distància en el programa de curses de muntanya. En concret, hi haurà una prova de 80 km que estarà dins de la categoria UTMB INDEX 100k i oferirà tres Running Stones. Amb aquesta incorporació s’amplia l’oferta per donar cobertura a tots els perfils de corredors. Com en l’edició d’enguany, l’any vinent també hi haurà la distància de 105 km, la de 50 km i la cursa de 21 km.

En la cursa Family 7,5 km, es faran una sèrie de modificacions en una carrera actualitzada que serà la Trail 10km. Hi haurà uns canvis en el recorregut per augmentar una mica la distància. La cursa de 10 km tindrà una edat mínima participació de 14 anys i els menors d’edat (de 14 a 18 anys) podran competir sols, però necessitaran un document d’autorització dels pares, mares o tutors. Els nens, igual que en els darrers dos anys, tornaran a tenir l’oportunitat de córrer per Ordino amb la Trail Kids en una prova no competitiva per gaudir de l’esport de muntanya en aquesta edició del pròxim any 2024.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT