PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Graslaub finalitza la seva primera temporada a l’elit

El rider tanca la seva campanya de debut després d’haver competit en més de sis proves de Copa del Món

Per El Periòdic

El ‘rider’ andorrà, Arnau Graslaub.
El ‘rider’ andorrà, Arnau Graslaub. | Joan Miró

El ciclista andorrà, Arnau Graslaub, va acabar aquest darrer cap de setmana la seva primera temporada la categoria més alta de descens. El rider novell de la Federació Andorrana de Ciclisme (FAC) ha hagut de fer front a un nivell altíssim emprat en la categoria reina, on ha competit, des del mes de febrer, en proves de les copes de Portugal, França i Catalunya, els campionats de Catalunya, Espanya i d’Europa, a més de formar part de més de sis proves a la Copa del Món.

Graslaub només ha tingut un problema de lesió en una d’elles i en dues ocasions problemes mecànics, a tota la resta ha pogut competir i acabar totes les curses i tenint en compte la competència existent, i que és el seu primer any a la categoria ha fet gairebé sempre bons papers i sobretot, agafant molta experiència, coneixement i progressant molt físicament, mental i tècnic.

El jove rider andorrà, un cop acabada la temporada, farà un període de descans abans d’iniciar la pretemporada per a començar a preparar la campanya del 2024, on es prepararà per a competir al Principat, concretament a Pal Arinsal en els Campionats del Món.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT