PUBLICITAT

Andorra la Vella

Eloy Casals: «La idea és seguir en la bona dinàmica»

La selecció sub21 rep la visita d’una potent Grècia a l’Estadi Nacional

Per Joan Jiménez

Un instant de l’anterior partit de la selecció andorrana sub21 a Portugal.
Un instant de l’anterior partit de la selecció andorrana sub21 a Portugal. | FAF

La selecció andorrana de futbol sub21 rep aquesta tarda la visita d’una poderosa Grècia a l’Estadi Nacional després de perdre de visitant contra tota una potència del futbol com és Portugal. El conjunt entrenat per Eloy Casals afronta aquest nou duel amb optimisme sent conscients que l’última derrota va ser contra un rival altament superior i esperen tenir un bon rendiment contra una selecció hel·lènica que tampoc posarà les coses fàcils als tricolor.

L’entrenador va comparèixer ahir davant dels mitjans a peu de camp abans de l’entrenament, on va destacar que l’objectiu per aquest nou matx és «continuar en la bona dinàmica» mostrada pels seus pupils en els diferents partits, indiferentment del resultat obtingut. Casals va assenyalar que «venim de Portugal, que va ser un duel molt exigent i hem intentat recuperar, sobretot físicament, a diferents jugadors». A més, el tècnic tricolor esmentava que «venim reforçats, ja que, tot i el 3-0, vam donar molt bona imatge i la idea és continuar amb aquesta bona dinàmica que considero que hem estat fent en aquests quatre partits anteriors».

Els de Casals venen de tres empats i una derrota, però mereixent potser alguna victòria en aquests partits. El tècnic andorrà assenyalava que «en algun matx vam merèixer la victòria. Amb Bielorússia a casa i contra les Fèroe com a visitant potser vam merèixer alguna coseta més».

PUBLICITAT
PUBLICITAT