PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

S’obren les inscripcions de les activitats culturals de La Llanterna

L’inici del curs promogut pel Comú d’Escaldes-Engordany serà el pròxim 18 de setembre

Per El Periòdic

Un nen tocant el piano.
Un nen tocant el piano. | Comú d’Escaldes-Engordany

Ja estan obertes les inscripcions de les activitats culturals de l’edifici La Llanterna, les quals s’efectuaran al llarg del curs 2023-24. Tots aquells interessats en apuntar-s’hi es van poder apropar des d’ahir al Servei de Tràmits del Comú d’Escaldes-Engordany. L’inici de curs serà el pròxim dilluns 18 de setembre i per tal de facilitat el desplaçament fins a l’edifici, ubicat a l’avinguda de Fiter i Rossell 71, el comú posa a disposició dels infants un bus llançadora gratuït que tindrà sortida des del Parc de la Mola. 

Activitats artístiques / Es posa a disposició de tots els infants diferents classes d’art plàstiques, en diferents horaris al llarg de la setmana i sota el preu per trimestre de 85 euros. Pel que fa a les classes sobre tècniques d’art per a adults, aquestes comptaran també amb diferents horaris i amb una variació del preu en funció de les hores dutes a terme: per a dues hores per setmana és de 121,30 euros, mentre que per a dues hores i mitja és de 151,65 euros.

Classes musicals / En el cas de l’escola de música, s’imparteixen dos instruments, piano i guitarra, amb classes adreçades a infants, joves i adults. Per als infants hi ha diferents nivells. De quatre a cinc anys hi ha la introducció a la música, amb un preu mensual de 35,40 euros; els infants amb edats compreses entre els sis i els set anys poden accedir a iniciació a la música, amb un preu de 55,60 euros, i per a aquells de vuit a 10 anys s’ofereix una hora a la setmana de llenguatge musical i de pràctica de l’instrument, de forma individual ambdós (80,90 euros) i en parelles només la guitarra (60,65 euros 30 minuts i 70,75 euros 45 minuts). En el cas dels infants i joves d’11 a 18 anys, tenen 45 minuts a la setmana de llenguatge musical i 45 minuts de pràctica de l’instrument, amb les mateixes diferenciacions i preus que el nivell anterior. Per als adults, s’ofereixen classes de guitarra en parelles d’una hora a la setmana, amb un preu mensual de 80,90 euros.

A més, enguany també s’ofereixen les classes de batucada i de cant coral amb la Coral Gospel d’Escaldes-Engordany. En la primera opció, s’ensenyarà el ritme del so de les percussions de la batucada.

La dansa, també present / Els balls de saló continuen endavant, diversificats en diferents nivells i amb un preu de 54 euros. L’escola de dansa també posa en marxa altres activitats com classes de swing amb ‘We Swing Pirineus’ o de ballet, el qual hi tindrà cabuda gràcies al Jove Ballet d’Andorra. Aquest també impartirà classes per a tots els nivells i totes les edats. 

Tallers mediambientals / El comú també ofereix enguany el taller tèxtil i de vidre, a través de diferents horaris i preus per a totes aquelles persones adultes que estiguin interessades a fer classes de macramé, tapís, teixit o punta al coixí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT