PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté a 14 persones durant la passada setmana

Han estat per delictes contra la salut pública, la seguretat col·lectiva, la integritat física i moral, honor, funció pública i contra la llibertat sexual

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu de l'edifici de Policia.
Imatge d'arxiu de l'edifici de Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut un total de 14 persones durant la passada setmana com a presumptes autores de delictes contra la salut pública, la seguretat col·lectiva, la integritat física i moral, honor, funció pública i contra la llibertat sexual.

La matinada del dilluns en un control rutinari de circulació, es va identificar una persona que es trobava en possessió de 0,5 grams de cocaïna, i 0,5 grams de marihuana. El detingut va donar positiu en la prova de tòxics salivar.

Aquella mateixa tarda, una dona va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic, en agredir durant una desavinença entre pares i fills a la seva progenitora.

El dimarts a la frontera del riu Runer, es va controlar una persona en possessió de 6,5 grams de metamfetamina, vuit grams de marihuana i 5,8 grams d'haixix.

D'altra banda, el dimecres, en seguiment d'una denúncia davant dels serveis del cos, es va procedir a la detenció d'un home per un presumpte delicte contra la llibertat sexual.

Diumenge a la matinada, es va produir l'arrest d'un home com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i moral per lesions; contra la llibertat per amenaces; contra l'honor per injúries; i contra la funció pública per desobediència. El detingut va trucar a diversos intèrfons de diferents domicilis, pertorbant la tranquil·litat i el descans dels veïns. Al lloc, l'interessat va reaccionar de forma desproporcionada envers els agents interventors, i el moment de la seva detenció va mossegar la mà d'un dels agents.

També es van detenir a 10 persones per donar positiu en alcoholèmia, i una per donar positiu a la prova de tòxics, i d'edats compreses entre 19 i 54 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT