PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra finalitza en la setena plaça al Trial de les Nacions 2023

Una magnífica segona volta amb només 12 peus permet millorar el desè lloc de l’any passat

Per El Periòdic

Imatge de l’equip andorrà.
Imatge de l’equip andorrà. | FMA.

L’equip d’Andorra va finalitzar ahir en la setena posició al Trial de les Nacions d’enguany, celebrat a la localitat francesa d’Auron, amb dues voltes a un recorregut de 15 zones. El conjunt va finalitzar la primera d’aquestes en el desè lloc després d’unes primeres zones impecables, arribant a la zona sis amb sis peus de penalització. Ja en la zona set, Jordi Lestang va patir una punxada, però l’equip va tancar la primera volta amb un total de 28 peus. En la segona, van sortir més motivats, van cometre menys errors i van millorar molt la puntuació, penalitzant amb només 12 peus.

Els motxillers es van mostrar contents: «La setena posició és molt bona, ha estat una llàstima que a la zona vuit de la primera volta hem patit una punxada que ens ha fet perdre temps, i amb la incertesa de no saber si arribaríem a l’hora hem comès alguns errors que no ens ha permès arribar al top5 esperat».

Cal destacar que amb el resultat, s’ha millorat l’obtingut l’any passat a Monza, Itàlia, on es va assolir la desena posició de 17 participants.

Jan Gabriel, pilot de l’equip per segon any consecutiu, va comentar que «representar a un país és una gran responsabilitat, però alhora és també un gran orgull, i et dona una motivació addicional per donar el màxim. Aquesta motivació extra és el que ens ha permès fer una gran segona volta per poder remuntaren la classificació. Marxem amb molt bones sensacions i amb ganes de seguir treballant». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT