Taulats, plata en la primera prova de la Copa d’Espanya

L'andorrana tanca amb una puntuació de 37+

Taulats, al segon calaix.
Taulats, al segon calaix. | FAM

Ahir es va celebrar en el rocòdrom Indoorwall de la localitat de Getafe la primera prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat 2023 en la que hi van participar els joves tecnificats de la FAM: Nicolau Taulats en categoria sub14M, Maissane Poulain en categoria sub16F i Laia Taulats en categoria Sub18F. D’ells, només Laia Taulats va aconseguir passar a la final empatant la primera posició amb l’esportista de la FADMES d’Andalusia, Índia Persson. En categoria sub14M, Nicolau Taulats, es va quedar en la 14a posició de les classificatòries, mentre que Maissane Poulain ho va fer en la 29a plaça. Així, ahir al matí es van disputar les finals de totes les categories, on es va poder demostrar, novament, la lluita de les fèmines per un podi de molt nivell competitiu. Taulats va acabar amb una puntuació de 37+, mentre que Persson ho va fer amb 38+, aconseguint respectivament, el segon i primer calaix del podi d’aquesta primera prova nacional. La següent cita tindrà lloc els pròxims 30 de setembre i 1 d’octubre a l’Indoorwall de la localitat de Torrejón de Ardoz.