PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Taitxí a l’aire lliure en el marc del programa Empodera’t

L’activitat serà dissabte 16 de setembre al parc del Prat del Roure

Per El Periòdic

La primera activitat del programa Empodera’t, un taller de taitxí.
La primera activitat del programa Empodera’t, un taller de taitxí. | Comú d’Escaldes-Engordany

En el marc del programa Empodera’t, el Comú d’Escaldes-Engordany organitza un taller de taitxí a l’aire lliure. L’activitat, van informar, tindrà lloc dissabte 16 de setembre, a les 11.00 hores, al parc del Prat del Roure de la parròquia i estarà impartit per Manel Méndez (Federació Andorrana de Wu-shu i Kung-fu).

Des de la corporació van manifestar que es tracta d’una activitat gratuïta i no cal fer inscripció prèvia, i les participants han de portar roba còmoda. En cas que faci mal temps la iniciativa serà anul·lada.

Cal recordar que el taitxí és una art marcial que practiquen milions de persones a tot el món a causa dels múltiples beneficis que ofereix, tant en l’àmbit corporal com mental a causa de l’aspecte relacionat amb la meditació que inclou. Els beneficis es fan evidents en poc temps, ja que encara és un exercici que es realitza lentament i de forma suau es poden treballar tots els músculs del cos. A més es tenen en compte altres factors com la força, la flexibilitat i l’equilibri.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT