PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Incendi amb danys materials a Ciutat de Valls

El Cos de Bombers va rebre l’avís ahir a les 13.15 hores

Per El Periòdic

L’immoble de Ciutat de Valls on ha tingut lloc l’incendi.
L’immoble de Ciutat de Valls on ha tingut lloc l’incendi. | ANA / L.G.

Els Bombers van extingir ahir un incendi al carrer Ciutat de  Valls. Segons van informar des del cos de prevenció i extinció, van rebre l’avís als volts de les 13.15 hores informant-los que sortia fum d’una de les finestres del primer pis del número 29 de la via i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar 12 efectius distribuïts en cinc vehicles, entre ells un camió grua.

El cap de guàrdia va manifestar que gràcies a la ràpida actuació van poder controlar les flames, que es van iniciar a la cuina de l’immoble, i només es van lamentar danys materials, ja que la família que resideix al pis es trobava fora de l’habitatge. Tampoc va ser necessari desallotjar l’edifici perquè el foc només va afectar la cuina, sense traspassar-se a la resta d’habitacions. La intervenció va tenir una durada d’una hora i quart, aproximadament.

Quan els efectius van finalitzar les tasques d’extinció van procedir a ventilar l’escala de l’immoble. En relació amb les causes de l’incendi, el cap de guàrdia va manifestar que es desconeixen. Fins al lloc dels fets també es van desplaçar l’ambulància del SUM, agents del Cos de Policia i del servei de circulació d’Andorra la Vella, qui van procedir a tallar el trànsit per garantir el correcte desenvolupament de la tasca dels bombers. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT