PUBLICITAT

L'equip femení es classifica per al Campionat de França

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'equip femení del VPC, que aquesta setmana no ha jugat degut a que ja ha finalitzat la fase regular en la Tercera Federal francesa de noies, s'ha classificat per al Campionat de França com el novè millor equip.

Les jugadores que entrena Wanaka Broad van sumar 28 punts en la primera fase i 34 en la segona per fer un total de 62, la quarta millor puntuació en aquesta categoria a França. El Mende, equip rival en la segona fase va acabar segon amb 28 punts, el Revel (45 punts) i Les Albéres Côte Catalane (12) eren els altres rivals del conjunt tricolor en la territorial del comitè Migdia Pirineus que també disputaran les fases finals del Campionat de França.

Les pròximes rivals de l'equip de Wanaka Broad, els únics que també han superat els 60 punts en les dues primeres fases de la temporada, seran el Rodez Aveiron (68), l'Olympique Monts de Lacaune (60) i el Saint Affrique Séverac (60), que són els equips que quedaran enquadrats en el grup Grand Sud. El primer torneig serà a Rodez el 20 de març, el segon a Lacaune el 3 d'abril, el tercer a Andorra el 17 del mateix mes i el quart a Saint Affrique el 15 de maig.

Cal recordar que cada equip sumarà tres punts per guanyar, dos per empatar, un per perdre i cap en cas de no presentació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT