PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cues a la frontera hispanoandorrana pel pont de Meritxell

El divendres es van formar cues de fins a tres quilòmetres

Per El Periòdic

Una imatge d’arxiu de la frontera hispanoandorrana.
Una imatge d’arxiu de la frontera hispanoandorrana. | El Periòdic

El pont de Meritxell va provocar grans cues a la frontera hispanoandorrana, ja que molts residents han aprofitat la festivitat de Meritxell per marxar uns dies fora, ara abans de tornar completament a la rutina i que els nens tornin a començar l’escola el proper dilluns.

D’aquesta manera, les cues a la frontera es van començar a produir el dijous a la tarda, i segons va informar el Servei de Mobilitat d’Andorra, ahir al matí van produir un trànsit dens amb cues de fins a tres quilòmetres a la carretera general 1 (CG1) en direcció a la frontera hispanoandorrana.

Les cues a la frontera del riu Runer van anar augmentant o disminuint en intervals curts de temps, en funció de quina freqüència de pas determinaven a la duana.

Entre primera hora del matí i les 10.30 hores s’han produït retencions a la sortida del país. Tot i que les cues més importants es van produir a les 13.00 hores.

Les retencions també van ser en diferents punts del país. A la carretera general 2 (CG2), concretament en els carrils lents Torrent Pregó i el pont sobre el riu Valira d’Orient van quedar tallats entre les 06.00 i les 18.00 hores i això va provocar cues.

De cara a avui s’espera que puguin haver-hi retencions provades pel partit entre Andorra i Bielorrúsia. S’espera que diumenge es produeixin retencions, però en sentit contrari, de tots els andorrans que tornen del pont. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT