PUBLICITAT

El combinat sub-20 de noies agafa rodatge

  • Algunes jugadores s'estrenen en competició en un torneig a Girona i un amistós contra Catalunya
EL PERIÒDIC
GIRONA

Periodic
Les jugadores de la selecció sub-20 construeixen un atac, a Girona. Foto: ROSA MARIA CARRILLO

El rugbi femení continua creixent al nostre país i la setmana passada la sub-20 de noies va disputar un torneig a Girona contra tres clubs catalans i com a cirereta del pastís va disputar un duel amistós contra Catalunya. El combinat andorrà va jugar com la selecció tot i que van jugar amb la vestimenta del VPC i la seleccionadora, Wanaka Broad, no va poder assistir i ho van fer per ella Mariona Vila, Beatriz Candela i el seu marit i entrenador de la selecció i el VPC masculins Michael.

Segons Candela per a algunes de les jugadores de la sub-20 «era la primera vegada que jugaven un partit» però va assegurar que ho van fer «amb il·lusió i entusiasme» en una experiència tan positiva que la Federació Andorrana de Rugbi intentarà buscar més esdeveniments d'aquest tipus per continuar progressant i poder abastir el primer equip de jugadores en un futur pròxim».

La selecció es va estrenar en el torneig –amb partits de deu minuts de durada– contra el Castelldefels amb derrota per 5-15 gràcies a un assaig de Nàdia no transformat. En el segon partit va caure 5-20 amb l'Hospitalet amb una marca d'Ari i en el tercer partit Ari i Melanie van puntuar en el 10-15 contra el Sitges. Per acabar, derrota contra la selecció Catalana per sis marques a zero.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT