PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Campanya de vigilància al transport públic de passatgers i menors en l'inici del curs escolar

Per El Periòdic

Imatge d'un cotxe de Policia.
Imatge d'un cotxe de Policia. | ARXIU ANA

La Policia, dins del pla d'actuació per tal de disminuir l'accidentalitat, iniciarà una campanya temàtica als voltants de les escoles on es detectarà el transport incorrecte dels infants i se sancionaran les conductes imprudents dels seus conductors. La campanya es posarà en marxa ara amb l'arribada del nou curs escolar i amb l'objectiu de conscienciar als pares que porten els seus fills menors a l'escola del correcte transport d'aquests. Segons informen des del cos d'ordre, als autobusos escolars es procedirà a controlar el fet de deixar en marxa el motor, les inspeccions tècniques, l'estat dels pneumàtics i els passatgers màxims autoritzats i drets.

Els agents sancionaran aquells vehicles que estacionin i deixin el motor en marxa per un temps superior als dos minuts, l'ocupació excessiva que superi el nombre de places autoritzades, el transport de menors de 10 anys i d'estatura inferior a 1,50 metres als seients davants i posteriors que no estigui permesa, el transport de persones en espais no previstos o de manera indeguda, no haver passat o no presentar-se la Inspecció Tècnica del Vehicle (ITV) i no dur el distintiu, el fet de circular amb pneumàtics en mal estat.

La campanya s'iniciarà dilluns vinent a les 7.00 hores i finalitzarà el 29 de setembre a les 19.00 hores. Des de la Policia informen que es dona a conèixer la seva línia d'actuació amb la intenció d'informar el conjunt dels ciutadans.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT