PUBLICITAT

Andorra La Vella

Forta renovació en la nova temporada 23-24 de RTVA

Nous programes que volen apostar per formats innovadors

Per Sònia Lecha

Les novetats de la temporada.
Les novetats de la temporada. | S.L.

La temporada 2023-2024 de Ràdio i Televisió d’Andorra donarà el tret de sortida el pròxim dilluns, 11 de setembre, amb una nova programació i formats innovadors per incentivar les sinergies entre els canals del mitjà i potenciar la participació de la ciutadania. Ho van informar ahir la directora general i la directora general adjunta de la pública, Imma Jiménez i Gemma Rial, qui han posat en relleu la voluntat de la cadena per arribar més enllà del públic que ja tenen consolidat.

La Ràdio Nacional d’Andorra renova el gros de la programació amb un nou programa matinal «Avui serà un bon dia», dirigit i presentat per Gabriel Fernández que s’emetrà des de les 08.00 fins a les 12.00 hores. 

Les tardes també canvien amb la incorporació del nou programa «La Companyia», de Xavier Albert. Aquest és un magazín que s’emetrà cada dia de les 15.00 a les 17.00 hores i que dos dies a la setmana tindrà versió televisiva en emissió simultània per ATV i RNA (de 15.00 a 16.00 hores); dilluns estarà centrat en l’esport i dimecres en la cultura. 

Laura Massegú també estrena projecte, «La Clau», un programa d’entrevistes emès en directe els dimarts a les 15.00 hores. Andorra Televisió completarà la nova graella amb un programa institucional divulgatiu sobre la història i funcionament del Consell General, una coproducció amb el Consell i Andorra Recerca i Innovació. Aquesta píldora mensual anirà a càrrec d’Òscar Serrano. 

Els informatius continuaran sent estratègics mentre es busca acostar-se més a la població, apostant per la presència d’especialistes que afegeixin context a les informacions. A més, ATV renova els presentadors de l’informatiu. Les edicions del migdia i vespre estaran presentades per Judith Sáez i Òscar Serrano i les de cap de setmana per Karen Gacusana. Pel que fa als informatius de ràdio, les edicions aniran a càrrec de Sílvia Mestre, Jordi Lorente i Neus Vila. A més, es crea una nova edició, Andorra Actualitat matí, amb Anna Mata, que s’emetrà a les 07.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT