PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp treu a concurs la gestió del bar del parc de l’Ossa

Un dels requisits és la concessió anual de mínim 12.000 euros

Per El Periòdic

Una imatge de com serà l’espai de restauració del parc de l’Ossa.
Una imatge de com serà l’espai de restauració del parc de l’Ossa. | Comú d\'Encamp.

El Comú d’Encamp treu a concurs la gestió del bar restaurant del parc de l’Ossa, en previsió de la seva obertura abans de finalitzar l’any. Per aquest motiu, ahir van publicar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) l’edicte amb tota la informació detallada per tal que les persones físiques o jurídiques interessades puguin presentar les ofertes abans de les 10.00 hores del 19 d’octubre de manera presencial al servei de tràmits del comú, que és quan finalitza el termini.

El nou espai de restauració comptarà amb un total de 230 metres quadrats, tant interiors com exteriors i espais de treball i emmagatzematge, moblats i amb la part principal de maquinària necessari per a l’explotació i gestió de l’establiment. 

El Comú d’Encamp ha fixat entre altres requisits un cànon anual mínim de concessió de 12.000 euros i valorarà de les ofertes presentades, en primer lloc, la proposta de funcionament (55 punts), la millora del cànon o de l’oferta econòmica (35 punts), l’experiència (10 punts) i les mesures en l’àmbit ambiental i social (5 punts). 

L’establiment haurà de comptar amb una oferta gastronòmica variada, adaptada als al·lèrgens i intoleràncies, adequada al públic infantil i familiar, principalment, tenint en compte que l’establiment es troba a l’interior del parc de l’Ossa i on estaran ubicats els serveis d’Infància i Joventut, entre altres. 

El comú requereix que l’horari mínim d’obertura sigui de les 10.00 a les 20.00 hores, sent aquest horari ampliable, d’acord amb la normativa vigent i l’oferta presentada pel licitador. 
Per altra banda, la corporació es reservarà el dret de sol·licitar l’obertura a l’establiment en horaris i dies que es desenvolupin esdeveniments d’interès general pel comú assegurant així una millora del servei a la parròquia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT