PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albert Ginestà presenta el seu nou llibre ‘Quadern Blau’

La novel·la qüestiona si l’espai i el temps són allà on sempre hem cregut

Per El Periòdic

La coberta del llibre d’Albert Ginestà.
La coberta del llibre d’Albert Ginestà. | Llamps i Trons.

Albert Ginestà torna amb una història entre el thriller i la ciència-ficció, una novel·la postapocalíptica que farà qüestionar al lector si l’espai i el temps són allà on sempre hem cregut que són. Es tracta de ‘Quadern Blau’, editat per l’editorial Llamps i Trons. Aquest llibre narra la història de tres dones a qui el temps separa i alhora, sorprenentment, uneix. Envoltades de personatges que les acompanyen, els seus universos s’acabaran entrecreuant i els farà descobrir que les coses, sovint, no són ni tan simples, ni encara menys, tan evidents com semblen. ‘Quadern Blau’ és crític amb el model social i econòmic del món actual. Aquest exemplar proposa un futur incert i obre una singular escletxa a l’esperança. 

Ginestà és un dels autors més versàtils del panorama literari andorrà. Novel·la, relats breus, jocs i composicions musicals són el seu ADN creatiu, un ADN contrastat que l’ha fet guanyar dues vegades el Premi Sant Carles Borromeu de Contes i Narracions (els anys 2010 i 2018).

L’autor, que ha estat aquest cap de setmana a la Fira del llibre del Pirineu a Organyà, serà present també a la Setmana del llibre en català dissabte 16 a les 12.00 hores al Moll de la Fusta (Barcelona). La presentació del llibre a Andorra es farà el 14 de setembre a les 19.30 hores a la biblioteca d’Escaldes-Engordany.

L’editorial Llamps i Trons estrena amb aquest llibre de Ginestà el segell Diluvi, una col·lecció literària  amb la qual vol donar a conèixer els talents andorrans.

Ginestà als 24 anys va fugir de la seva ciutat, Barcelona, i va fixar la seva residència a Andorra. Dins del camp literari ha publicat el Projecte 8 (2005), un llibre en forma de joc de recerca; la novel·la Suite Eterna (2007), conjuntament amb Iñaki Rubio. L’any 2009 va guanyar el primer premi de Relats breus del Bus Exprés i posteriorment el Premi Sant Carles Borromeu de Contes i Narracions dels anys 2010 i 2018, publicats amb el títol d’I.Reals el 2019 per Pagès Editors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT