PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Andorra participa en la Setmana del llibre en Català

Hi hauran 200 títols

Cartell de la 41a Setmana del Llibre en Català.
Cartell de la 41a Setmana del Llibre en Català. | facebook de la Setmana del Llibre en Català

El Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques, participarà en la Setmana del Llibre en català, que tindrà lloc del 8 al 17 de setembre a Barcelona, concretament al Moll de la Fusta. La trobada arriba enguany a la 41a edició, i Andorra hi serà present sota el mateix estand, el número 44, amb les edicions del Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors d’Andorra i l’Associació Llibre del Pirineu. S’oferiran prop de 200 títols i els editors del país, els escriptors i les entitats i institucions que tenen producció editorial podran vendre les seves obres en el mateix estand.

Cal destacar que Andorra participa en l’esdeveniment des de l’any 2012. En un inici ho feien cada dos anys, però des de l’any 2016 hi participa de forma anual. Els objectius de la presència d’Andorra a la Setmana són promoure el sector editorial andorrà i pirinenc, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet per encàrrec i exposar una mostra del ventall cultural del Principal i del Pirineu.

La presència andorrana s’acompanya de diverses activitats que tindran lloc en diferents espais. Es destaquen les presentacions de les novetats que es faran el dissabte 16 de setembre, que els organitzadors de la jornada han agrupat sota el nom del Matí Andorra, i hi participaran els autors i editors del país.

La setmana del llibre en català és una mostra que té per objectiu promoure la lectura i la venda de llibres en català. Enguany agruparà 287 expositors i està prevista l’assistència d’Andorra, de la Catalunya Nord, les Illes Balears i el País Valencià.

PUBLICITAT
PUBLICITAT