PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Es convoquen 12 noves places per a agent de Policia

Els seleccionats seran els que tinguin major puntuació

Per El Periòdic

Imatge d’un agent de Policia.
Imatge d’un agent de Policia. | El Periòdic

El ministeri de Justícia i Interior va publicar ahir la convocatòria de l’edicte 06/09/2023 per a contractar 12 persones que ocupin places en el lloc de treball d’agent de Policia, adscrit al cos en què s’estableix el procediment i requisits per a la provisió d’aquestes places.

Entre els requisits que han de complir els candidats a agent de Policia destaquen tenir la nacionalitat andorrana, ser major d’edat a la data de publicació de l’edicte de la convocatòria, posseir el títol de batxillerat o un diploma equivalent i el permís de conduir andorrà B2, no tenir antecedents penals, i tenir una alçada 1,60 metres per a les dones i 1,65 metres per als homes.
A més, els candidats hauran de superar també diverses proves, entre elles n’hi ha de mèdiques, les pròpies d’oposició — escrites i orals —, les psicotècniques i les físiques. Seran seleccionades les persones que obtinguin la millor qualificació global de les proves realitzades, que hauran de seguir una formació específica d’un màxim de nou mesos. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT