PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

‘Petit Cap de Setmana’ per gaudir de la dansa

Se celebra el 16 i 17 de setembre a Escaldes-Engordany

Per El Periòdic

Cartell del ‘Petit Cap de Setmana’.
Cartell del ‘Petit Cap de Setmana’. | Comú d\'Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany organitza el ‘Petit Cap de Setmana’ durant els dies 16 i 17 de setembre, un esdeveniment ple d’activitats que serveixen per compartir i descobrir diferents aspectes de la dansa amb els membres de tota la família.

Una de les activitats centrals serà la gimcana en família, que es farà el dissabte 16 de setembre a les 11.00 hores. Aquesta activitat ajudarà els participants a descobrir els diferents espais que hi ha a Escaldes-Engordany, a partir dels camins de la dansa. Per inscriure’s s’ha de passar minuts abans pel Parc de la Mola. En aquest indret és on es realitzaran totes les activitats programades del ‘Petit Cap de Setmana’, que, a més, acollirà tallers centrats en els treballs manuals. El mateix dissabte a les 17.00 hores hi haurà el taller ‘Balla amb l’Esbart Santa Anna’ on es podran aprendre danses tradicionals.

El diumenge 17 de setembre a les 10.30 hores la Cia Líquid Dansa farà el taller ‘Dansa en Família’.

Durant aquest cap de setmana també hi haurà espectacles de dansa de la mà de la Cia, que portarà a escena el conte més famós de la literatura, ‘El petit príncep’, el dissabte a les 18.00 hores. També acostarà al públic l’espectacle ‘Les aparences enganyen’, el diumenge 17.

El ‘Petit Cap de Setmana’ finalitzarà amb el concert del Cor Rock d’Andorra, el diumenge 17 de setembre a les 12.00 hores.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT