PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mas i Verdú, representants del país al Mediterranean Beach Games

Cabanes explica que s’estan iniciant les gestions per a les reformes de l’estadi Comunal

Per Joan Jiménez

Gerard Verdú, Xavier Mas i Agustí Boldú, ahir durant la presentació.
Gerard Verdú, Xavier Mas i Agustí Boldú, ahir durant la presentació. | ANA / M.R.

Xavier Mas i Gerard Verdú seran els representants andorrans en la disciplina de vollei platja als Mediterranean Beach Games que se celebraran a la ciutat grega d’Heraklion del 9 al 16 de setembre. Els dos esportistes, entrenats pel gerent de la Federació Andorrana de Vollei, Agustí Boldú, van ser presentats ahir en un acte a la seu del patrocinador oficial de la selecció nacional per a aquests jocs, Andbank.
Boldú va explicar com va ser la invitació a participar en aquesta competició, explicant que «quan ens van fer la proposta des del Comitè Olímpic ho vam valorar molt positivament perquè és una manera de guanyar experiència per a la nostra federació i, sobretot pels jugadors». La dificultat d’aquesta cita serà majúscula, ja que es tracta d’un certamen on hi seran presents representacions nacionals de múltiples països d’Àsia, Àfrica i Europa. Respecte a aquesta exigència, Boldú va destacar que «sabem que hi ha molt nivell, però ens va molt bé per a la preparació el fet d’anar participant en competicions europees, espanyoles o catalanes».

El secretari d’Estat d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, va ser present a l’acte de presentació, on va explicar com estan evolucionant els processos d’adequació i creació d’infraestructures pels Jocs dels Petits Estats Andorra 2025, especialment el camp de tir de la Massana i l’estadi Comunal. Cabanes va avançar que ja s’han començat a fer reunions per a l’avaluació i reconeixement de quines infraestructures requeriran millores i en quin grau. Respecte a l’afer pressupostari de qui cobrirà la major part de la despesa, si el Govern, els Comuns o ambdós, Cabanes va testificar que quan s’hagin fet les anàlisis pertinents, es debatrà el com afrontar les despeses necessàries perquè Andorra arribi en les millors condicions possibles per a acollir la pròxima edició dels Jocs dels Petits Estats durant l’any 2025 que se celebraran al Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT