Soulié acaba 68è als 50km dels Mundials d'Oslo

• Laura Soulié, en biatló, abandona als 10km persecució
OSLO / KHANTY-MANSIYSK

Soulié, exhaust després d'una cursa als Jocs de Vancouver 2010. Foto: EL PERIÒDIC

Doble cita per als germans Soulié. Francesc Soulié i Laura Soulié van disputar ahir sengles proves dels Campionats del Món, el primer a la seva modalitat d'esquí de fons, i la segona a biatló, i a Oslo i Khanty-Mansiysk, respectivament. El millor resultat va ser per Francesc Soulié, que va aconseguir creuar la línia de meta dels 50 quilòmetres en la 68a posició. Laura Soulié va abandonar als 10km de persecució.

La 68a posició de Soulié als 50km dels Campionats del Món d'esquí de fons d'Oslo és allunyada dels millors, però suposa un premi a un gran esforça a una cursa en què van haver d'abandonar fins a 10 corredors perquè havien estat doblats per la part capdavantera de la carrera. La 68a posició proporciona a l'andorrà 266,69 punts FIS.

Pel que fa a la seva germana Laura, no va tenir sort ahir a Khanty-Mansiysk on es disputen els Mundials de biatló, ja que es va veure obligada a deixar la cursa dels 10km de persecució perquè se li van esgotar totes les forces, segons va informar ahir la Federació Andorrana d'Esquí. Dimecres tornarà a córrer, ara els 15km individuals.