PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Andorra la Vella proposa 60 activitats esportives i culturals

La programació de les activitats començarà l’11 de setembre

Per El Periòdic

Una activitat de l’Institut de música.
Una activitat de l’Institut de música. | Comú d’Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella proposa per al pròxim curs 2023-2024 una seixantena d’activitats culturals i esportives que engloben diferents disciplines, per a diversos nivells i adreçades a totes les edats. El termini d’inscripcions per a tots els programes i les ofertes ja s’ha obert i es preveu que es pugui començar a partir de l’11 de setembre. 

Primerament, les tres escoles del Centre Cultural La Llacuna plantegen una trentena de cursos, tallers, i monogràfics. El Departament d’Esports tindrà una seu principal al Centre esportiu dels Serradells amb  una quarantena d’activitats i comptarà amb una cinquantena de clubs. 

Pel que fa a l’oferta cultural s’han mantingut les activitats que tenen més acceptació i s’ha donat continuïtat a les que es van estrenar l’any passat i van tenir molt bona acollida. L’Aula de Teatre i Dansa ha recuperat el curs del circ i trapezzi per a totes les edats. A més ofereix teatre en diferents grups repartits al llarg de la setmana, a més de dansa per a infants a partir de quatre anys. 
Per altra banda, l’Escola d’art ofereix tallers per a adults entre les quals hi ha pintura i dibuix, joieria, gravat, restauració de mobles i ceràmica. També es proposa diversos cursos de fotografia segons els coneixements previs, sortides fotogràfiques d’aprenentatge i un projecte fotogràfic d’autor. Per últim, es plantegen cursos de vídeo i d’història del cinema i programes de plàstics. 

Pel que fa a la Música s’han introduït noves especialitzats instrumentals per a seguir conformant les formacions necessàries en els plans d’estudi de l’alumnat. Així, durant el curs s’incorporarà un nou professor de trombó i bombardí i una professora de contrabaix.
També s’impulsarà el banc d’instruments perquè no s’hagin d’adquirir durant els primers anys de formació i així facilitar els estudis a totes les famílies.

PUBLICITAT
PUBLICITAT