PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú progressa notablement a Nova Zelanda

L’esquiador andorrà entrena actualment a l’exigent pista de Coronel Peak

Per El Periòdic

Joan Verdú entrenant a Nova Zelanda.
Joan Verdú entrenant a Nova Zelanda. | FAE

Joan Verdú prossegueix amb la seva estada de pretemporada a Nova Zelanda de forma destacada. L’esquiador va avaluar de forma molt positiva el seu entrenament a l’hemisferi sud per a preparar la pròxima temporada i actualment se situa a la pista de Coronel Peak per a continuar augmentant l’exigència i la càrrega de treball després del seu pas per Roundhill. L’esquiador andorrà va fer unes declaracions ahir on explicava que «hem fet 10 dies d’entrenament a Roundhill. La veritat és que ha anat molt bé, hem provat material, hem tingut condicions boníssimes, la meteorologia ha estat adequada, i ara estem a Coronel Peak, a una pista més exigent, per continuar amb aquesta progressió de menys a més».
Verdú va destacar que va arribar a la pretemporada en un molt bon estat de forma i la seva motivació va in crescendo a mesura que va superant sessions d’entrenament. L’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va declarar que «Em noto molt bé, físicament i sobre els esquís, i les condicions estan sent espectaculars».

El seu entrenador, Juan Lago, va exposar el programa d’entrenament de Verdú, explicant que «Vam començar amb dos dies d’esquí lliure, després un dia de descans i un bloc d’adaptació, sense aigua, pal curt, amb exercicis. Tot seguit,vam passar a pal llarg en pista fàcil, posteriorment pal llarg a una pista diferent, un descans de dos dies i en aquest descans vam mullar la pista i ja vam fer el primer bloc en pista mullada», va testificar l’entrenador de l’esquiador andorrà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT