PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’expedició solidaria Karaban recorrerà 10.000 km. en bicicleta

El projecte solidari d’Elena Milà i David Vilanova iniciarà el pròxim 23 de setembre

Per Joan Jiménez

Elena Milà i David Vilanova, ahir durant la seva presentació al Bici Lab.
Elena Milà i David Vilanova, ahir durant la seva presentació al Bici Lab. | ANA / L.G.

L’expedició solidària en bicicleta, Karaban: Pedal for Kiberia, organitzada per Elena Milà i David Vilanova, donarà el seu tret de sortida el pròxim 23 de setembre. La iniciativa té l’objectiu de dur a terme una expedició solidària des d’Andorra fins a Nairobi, Kènia, recorrent 10.000 km. per a recaptar fons per l’ONG Kings and Quens of Kiberia, ocupada de donar assistència humanitària i oportunitats d’augment del nivell de vida i de futur a nens i nenes del barri de Kiberia, a la capital kenyana.

Tant Milà com Vilanova són uns apassionats del ciclisme, on han unit la seva passió per l’esport per a dur a terme una causa solidària que ajudi als infants del país africà. Es tracta d’una expedició no exempta de dificultats, on ja abans d’iniciar el viatge han trobat diverses dificultats. La situació inestable d’alguns països pels quals coincidia la ruta inicial de l’expedició, com és el cas de Sudan del Sud, ha fet que els organitzadors es plantegin diverses opcions de ruta.

Durant la seva travessa, Milà i Vilanova esperen poder ser acompanyats per diversos participants de múltiples països que vulguin incorporar-se a aquesta expedició en favor de contribuir a una noble causa. El procés d’admissió a aquesta missió passa per contactar amb els organitzadors per la seva pàgina web, fer una breu entrevista i pagar una quota de 90 euros per a fer possible aquesta expedició. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT