PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Celebritats com Vinyes o De La Casa assistiran al Ral·li Històric

Els primers inscrits de renom ja començen a confirmar la seva assistència a la cita

Per El Periòdic

El Seat Ibiza de Joan Vinyes en l’edició anterior.
El Seat Ibiza de Joan Vinyes en l’edició anterior. | ACA

El Ral·li Històric d’Andorra 2023 comença ja a rebre les inscripcions d’alguns personatges il·lustres del panorama automobilístic nacional i internacional. Joan Vinyes, Gerard De La Casa, Carles Santacreu, Jordi Urteu, Jordi Capdevila, Albert Rodrigo, David Arajol i Frank Porté ja han oficialitzat la seva participació i han completat la inscripció per a la competició d’aquest any, que reunirà a diversos dels millors pilots del país conduint autèntiques icones de les quatre rodes.

A la categoria de Velocitat, Joan Vinyes correrà amb un Seat Ibiza 2.0 Kit Car, mentre que De La Casa optarà per un Mercedes 190 2.3 16V. Santacreu pilotarà a bord d’un Opel Ascona 2.0 SR, Urteu amb un Renault 5 GT Turbo, mentre que Capdevila i Porté optaran per la marca BMW pel  seu model 325i. L’antic guanyador del Ral·li, Jordi Ventura, tornarà a participar en la competició amb un Ford Sierra RS Cosworth.
A la categoria de Regularitat, hi haurà una gran competència entre diversos equips per endur-se la victòria, comptant entre ells amb diversos campions del certamen. Jonathan Domene i el seu BMW de l’any 2002 i Joan Carrancà a bord d’un BMW 325ix ja saben què és triomfar al Ral·li Històric en les dues edicions anteriors, i també disputaran la d’enguany. En aquesta cita, competiran també contra el doble campió de la competició, José Manuel López amb un Porsche 944 Turbo, Josep Carrancà, amb un Volkswagen Golf GTI, Maloud El Allaoui, a bord d’un Renault 5 GT Turbo, Joan Corbatera al volant d’un Volkswagen Golf GTI i amb el guanyador del ral·li del 2010 com a copilot, Sergi Giralt. A la cita també hi acudiran Esteban Munné amb el seu Seat 124 Especial 1800, Antoni Arderiu a bord d’un Hillman Stiletto i Gerard Espuñes al voltant d’un Porsche 944 Turbo, entre altres pilots.

Les inscripcions continuen obertes a la pàgina web del Ral·li d’Andorra fins al pròxim dimecres 13 de setembre, tres dies abans que es doni el tret de sortida a aquesta emblemàtica competició nacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT