PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts dos homes per enfrontar-se a la Policia

La Policia va ser requerida per part del personal d'un establiment de restauració

Per El Periòdic

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. | ANA / M.P.

La Policia ha detingut aquest cap de setmana dos homes per desobediència i injúries als agents. El primer arrest va tenir lloc divendres cap a les 21.00 a Escaldes-Engordany i és el d'un home resident de 42 anys. La Policia va ser requerida per part del personal d'un establiment de restauració, ja que l'home estava tenint una "actitud inadequada envers els clients del local". En el moment de controlar-lo va tenir una "conducta injuriosa i desafiant envers els funcionaris" i va desobeir les ordres que li donaven.

La segona detenció va ser diumenge a 04.25 hores, a Andorra la Vella, i va ser la d'un home resident de 36 anys. El requeriment va arribar del personal d'un local d'oci, ja que hi havia dos homes que alterarien l'ordre en l'interior del recinte. Els agents interventors van constatar que l'home es trobava "en un estat d'embriaguesa evident", i desobeïa "reiteradament" les ordres que li donaven perquè abandonés el local, juntament amb l'altra persona. Al final, els dos homes van sortir, però la persona detinguda va tornar a ser controlada a prop del lloc dels fets, ja que estava proferint injúries cap als agents.

També el diumenge, al migdia, va ser detinguda a la frontera del riu Runer, una dona no resident de 25 anys en possessió d'1,8 grams d'heroïna.
Igualment, durant el cap de setmana han estat detinguts dos homes residents de 23 i 53 anys per delicte contra la seguretat col·lectiva, per conduir sota els efectes de l'alcohol amb taxes d'1,43 i 0,99 g/l. respectivament.

Finalment, la matinada d'aquest dilluns ha estat detingut un home resident de 27 anys en possessió de 0,5 grams de cocaïna, al qual també se li imputa un delicte contra la seguretat col·lectiva, ja que ha donat positiu en la prova de tòxics salivar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT